Izletište ´´Šumska bajka´´

           

Izletište ´´Šumska bajka´´ smješteno je u Liču na udaljenosti od svega četiri kilometara od centra Fužina te nepuna dva kilometra od naše kuće za odmor ´´Denis´´

Nudimo Vam obilazak gatera sa šumskim životinjama (srne i divlji veprovi) i korištenje ostalih popratnih sadržaja kako bi Vaš boravak u prirodi bio ugodan i zanimljiv. 
Zbog toga naša ponuda sadrži ponešto za svakog od Vas tko se odluči na posjet izletištu.  

Odrasli tako mogu uživati u odmoru i druženju na mjestima za roštilj, dok ce djeca zasigurno uživati u ljuljačkama, toboganima, klackalicama, trampolinima te kućicama za igru i promatranje životinja. Osim šumskih životinja, pažnju ce Vam privući i likovi iz bajki izradjeni od drva, kako bi naša ´´Šumska bajka´´ bila potpuna. 

Sanitarni čvorovi nalaze se u prostoru samog izletišta, a nedaleko od izletišta nalazi se veliki parkirni prostor podoban čak i za dolazak većih grupa s autobusima. 
Ukoliko se radi o posjetu grupa, postoji mogućnost cateringa

Radno vrijeme: 
Individualni posjeti: petak, subota i nedjelja od 14:00 do 18:00 sati. 
Organizirani grupni posjeti: prema najavi.  

Napomena: 
Molimo posjetitelje da ne ulaze u prostor izletišta samostalno bez prethodne najave. Sve sadržaje izletišta posjetitelji koriste isključivo na vlastitu odgovornost.  Šumske životinje


Posebno izdvajamo