Izletište ´´Šumska bajka´´

           

Izletište ´´Šumska bajka´´ smješteno je u Liču na udaljenosti od svega četiri kilometara od centra Fužina te nepuna dva kilometra od naše kuće za odmor ´´Denis´´Nudimo Vam obilazak gatera sa šumskim životinjama (srne i divlji veprovi) i korištenje ostalih popratnih sadržaja kako bi Vaš boravak u prirodi bio ugodan i zanimljiv. Zbog toga naša ponuda sadrži ponešto za svakog od Vas tko se odluči na posjet izletištu.  

Odrasli tako mogu uživati u odmoru i druženju na mjestima za roštilj, dok ce djeca zasigurno uživati u ljuljačkama, toboganima, klackalicama, trampolinima te kućicama za igru i promatranje životinja. Osim šumskih životinja, pažnju ce Vam privući i edukativna staza te likovi iz bajki izradjeni od drva, kako bi naša ´´Šumska bajka´´ bila potpuna. 

Na prostoru izletišta nudimo i mogućnost najma prostora za roštilj te boćališta. Trenutno u  ponudi imamo šest roštilja na otvorenom te zatvoreni prostor za roštilj s kaminom, idealan za druženje, proslave rođendana i team building. Također, za sve zainteresirane za organizaciju kultuno-zabavnih manifestacija u prirodi, nudimo najam teatra.

Sanitarni čvorovi nalaze se u prostoru samog izletišta, a nedaleko od izletišta nalazi se veliki parkirni prostor podoban čak i za dolazak većih grupa s autobusima. Ukoliko se radi o posjetu grupa, postoji mogućnost cateringa

Cijene ulaznica za organizirane grupe (minimalno 10 osoba) su:
vrtići i osnovne škole 20,00 kn po osobi; ostali 25,00 kn po osobi.
Za manje grupe važeći je cjenik za individualne posjete:
25,00 kn za djecu i 30,00 kn za odrasle (po osobi).

Radno vrijeme: 
Organizirani grupni posjeti: otvoreno po najavi na 098/326-573
Individualni posjeti:    pon - pet otvoreno po najavi 
                                     sub - ned od 10:00 do 16:00 sati